Čia ne tik parduodamas verslas, čia visi parduoda verslą!
Įdėk skelbimą Išsaugoti skelbimai

Skelbimo data: 2022-08-30
Įsiminti skelbimą

Išparduodami turimi IT projektai, el. parduotuvės

Išparduodami visi turimi IT projektai, elektroninės parduotuvės. Visi projektai paruošti darbui, vystymui, reklamai. Norintiems pradėti veiklą iš pasyvaus uždarbio, reklamos ar el. prekybos puiki galimybė pradėti IT veiklą. Parduodami visi projektai kartu, arba atskirai. Visi IT projektai parduodami kartu su serverio nuoma metams. Dėl projektų, serverio valdymo visą instrukciją ar surašytus mokymus pateiktume. Išrašome sąskaitą.

PERKANT VISUS PROJEKTUS IŠ KARTO PARDUODAMA UŽ 5500 EUR.

DropshipTiekejai.lt – tiekėjų sąrašo pardavimų projektas – 1000 eurų.
Shoppa.lt elektroninė parduotuvė virš 50 000 prekių! Dropshipping principu – 800 eurų.
Paskolų affiliate (partnerystės) puslapis RinkisPaskola.lt – 350 eurų.
Paskolų affiliate (partnerystės) puslapis www.paskolusarasas.lt – 350 eurų.
Apsiperkam.lt paruošta elektroninė parduotuvė su prekėmis DROPSHIP – 1000 eurų.
Skelbimų portalas MeistruKatalogas.lt – 750 eurų.
Skelbimų portalas. Talpinam.lt . – 900 eurų
Stovyklavimas.lt skelbimų portalas! Pradėkite skelbimų verslą – 700 eurų.
StructSite.com Svetainių kūrimo konstruktoriaus projektas kaip wix ar weebly – 1000 eurų.
Verslo skelbimų portalas VersloPrekyba.lt – 800 eurų.

Aprašymas apie el. parduotuves:- El. parduotuvėje yra 50 000 prekių. Įvairūs baldai, dekoracijos, verslo prekės,automobilių dalys ir aksesuarai, apranga, žaidimų stalai, žaislai, meno prekės ir kita. Viskas sukelta, sukurtos kategorijos.
– Viskas darbas vyksta dropshipping principu, tai reiškia, kad pas save prekių galite ir neturėti, bei nieko sandėlioti ar fizinės prekių parduotuvės turėti nebūtina.
– Prekės yra siunčiamos tiesiai pirkėjams iš tiekėjo. Pristatymas visų prekių nemokamas nepriklausomai kiek vietos užima ar koks prekės svoris, pristatoma per 3-5 d.d. tiekėjui mėnesinis mokestis už paslaugą 30 eur fiksuotas.
– Serveris apmokėtas metams, tad nieko papildomai mokėti nereikia.

Aprašymas dėl skelbimų portalų: kartu su domenu ir serveriu. Užsidirbti galima pritraukus daugiau lankytojo srauto iš paryškintų skelbimų, vip vietos skelbimų, turbo pardavimų, taip pat atskirai apmokestinant kai kurias kategorijas ar talpinant reklaminius banerius, google reklamą.

– Yra logotipas, baneriai, vektoriniai logo failai.
– Galima apmokestinti visas kategorijas vienodai arba kiekvieną atskirai skirtinga suma. Keisti kategorijų nuotraukas, kurti kategorijų paieškos filtrus esančius dešinėje.
– Kiekvienai kategorijai galima kurti filtrus pvz NT – kambarių skačius, aukštas ir t.t.
– Galima užsisakyti vienai, dviems ar daugiau dienų skelbimo iškėlimą, paryškinimą ar vip vietą arba abu iš karto su nuolaida.
– Integruoti paysera mokėjimai ir kliento piniginė už kurią daugiau persivedus taikoma nuolaida.
– Skirtingose vietose (top, right, footer) yra sukurtos vietos reklaminiams baneriams.
– Galima komentuoti skelbimus bei tiesiogiai parašyti pardavėjui bei susirašinėti per sistemą.
– Galima kelti tiek nuotraukas tiek nuorodas į video (vimeo, youtube) .
– Pasirinkimas pagrindinių miestų bei rajonų.
– Naujienlaiškis, privatumo politikos, taisyklių salygų puslapiai ir kita.
– Automatiniai laiškai klientams bei administratoriui.
– Greitai vartomi puslapiai, neapkrauta nereikalingu kodu, turiniu ir panašiai, nereikia naujinti kaip visų įprastų TVS ir įskiepių jose.

Paskolų rekomendavimo, affiliate už paspaudimus aprašymas:
Parduodamas paskolų palyginimo, siūlymo puslapis (affiliate). Viduje yra sukurta turinio valdymo sistema, kurios pagalba galėsite pridėti logo paskolų bendrovių, pridėti aprašymą, procentus, išmokamas sumas, savo affiliate nuorodą kiekvienam ir t.t. . Uždirbate nurodę savo reklamos nuorodą ant paskolos, gaunate komisinį atitinkamai nuo paskolos bendrovės. Už registraciją taip pat gaunami pinigai. Gausite svetainę su failais ir domenu, prisijungimą prie dabartinio talpinimo serverio ir talpinimą. Taip pat pateiksime partnerysčių programų (affiliate) platformų, kuriose galima susikurti atitinkamas nuorodas.

Svetainių konstruktoriaus aprašymas: Parduodamas svetainių kūrimo konstruktorius. Automatizuotos narystės, nemokamas 7 dienų laikotarpis (galima keisti dienų skaičių arba atjungti). Mokėjimai per Paypal sistemą. Labai paprastas ir patogus kūrimo įrankis, puikus pagalbininkams ir svetainių kūrėjams, dizaineriams, galima rinktis iš didelio skaičiaus paruoštų blokų. Galima pasipildyti savo sukurtais norimais blokais, tačiau tam reikia kodavimo žinių. Lengvai įsimenantis, originalus pavadinimas atitinkantis puslapio idėją.

Kaina: 5500

SKELBIMO AUTORIUS

Kontaktinis asmuo:
Lauras
Kontaktinis telefonas:
860125126
SIŲSTI UŽKLAUSĄ

    Pasidalink su draugu

    Norėdami nusiųsti draugui šį skelbimą užpildykite žemiau pateiktus laukelius.




    Verslo skelbimai Lietuvos miestuose

    Didieji miestai (4792) Vilnius (2497) Kaunas (1144) Klaipėda (446) Šiauliai (176) Alytus (64) Panevėžys (116) Kiti miestai (848) Akmenė (3) Anykščiai (14) Birštonas (5) Biržai (4) Druskininkai (44) Elektrėnai (10) Ignalina (4) Jonava (25) Joniškis (4) Jurbarkas (7) Kaišiadorys (14) Kėdainiai (15) Kelmė (5) Kretinga (23) Kupiškis (4) Lazdijai (1) Mažeikiai (29) Molėtai (4) Neringa (10) Pakruojis (3) Palanga (43) Pasvalys (8) Plungė (19) Prienai (6) Radviliškis (16) Raseiniai (4) Rokiškis (9) Skuodas (5) Šakiai (5) Šalčininkai (2) Šilalė (2) Šilutė (10) Širvintos (5) Švenčionys (3) Tauragė (25) Telšiai (38) Trakai (17) Ukmergė (19) Utena (24) Varėna (3) Vilkaviškis (5) Visaginas (5) Zarasai (2) Kitas miestas (56) Visa Lietuva (383)